Αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης στο TAXISnet

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης στο TAXISnet

Θέμα χρόνου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες η υποβολή των ενδιαφερομένων, για το μειωμένο κατά 50% φέτος, επίδομα θέρμανσης.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα εκδοθεί η υπουργική απόφαση η οποία θα καθορίζει τα ΝΕΑ κριτήρια χορήγησης για τους δικαιούχους. Όπως κάθε χρόνο η απόφαση θα έχει αναδρομική ισχύ και οι αγορές του πετρελαίου θέρμανσης θα υπολογιστούν από την αρχή της διάθεσής του.

Διαβάστε Περισσότερα

Επαγγελματικοί λογαριασμοί

Από τις 10 Νοεμβρίου 2017 είναι σε λειτουργία στο διαδικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. η εφαρμογή δήλωσης των επαγγελματικών λογαριασμών. Η θέσπιση του επαγγελματικού λογαριασμού δίνει τη δυνατότητα στη Φορολογική Διοίκηση να λαμβάνει πιστότερη απεικόνιση των συναλλαγών των επιχειρήσεων που πραγματοποιούνται με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής, όπως μεταφορές πίστωσης και άμεσες χρεώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Επίδομα θέρμανσης 2017: Πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις - Αυτά είναι τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι δικαιούχοι του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, καθώς απομένει μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να ανοίξει το σύστημα και να αρχίσουν τα ελληνικά νοικοκυριά να υποβάλουν αιτήσεις. Σίγουρο θεωρείται ότι, το κονδύλι που θα διατεθεί αναμένεται να είναι μειωμένο κατά 50% σε σχέση με πέρυσι, καθώς το τρίτο μνημόνιο «στένεψε» τα περιθώρια.

Διαβάστε Περισσότερα

Επίδομα θέρμανσης 2018: Πότε αναμένεται να ανοίξουν οι αιτήσεις στο TAXISnet

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η απόφαση για το επίδομα θέρμανσης 2017 - 2018 θα έχει αναδρομική ισχύ και θα υπολογιστούν οι αγορές πετρελαίου θέρμανσης από την έναρξη της ημερομηνίας διάθεσης. Στις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να εκδοθεί και να καθορίζει τα νέα κριτήρια χορήγησης αφού το συνολικό ποσό που θα δοθεί στους δικαιούχους πρέπει να κοπεί στο μισό.

Διαβάστε Περισσότερα

Πώς η φορολογία διπλασιάζει την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης – Εκκρεμεί η χορήγηση του σχετικού επιδόματος

Σε πεδίο εξασφάλισης φορολογικών εσόδων έχει γίνει για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης το πετρέλαιο θέρμανσης, αφήνοντας στο απυρόβλητο το φυσικό αέριο αν και αυτό έχει επιτύχει σημαντικούς ρυθμούς διείσδυσης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις λόγω της σημαντικά οικονομικότερης χρήσης του.

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Καρασμάνης: για την επιδότηση του πετρελαίου θέρμανσης

Ερώτηση στην Βουλή, για την περικοπή στο μισό του φετινού συνολικού ποσού της επιδότησης πετρελαίου θέρμανσης, και για τα εξωπραγματικά κριτήρια με το οποία η Κυβέρνηση, ως νέος ¨προκρούστης¨, μειώνει δραματικά και τον αριθμό των δικαιούχων, κατέθεσε ο Γιώργος Καρασμάνης.

Διαβάστε Περισσότερα

Να ξεκαθαρίσει η Κυβέρνηση τι θα κάνει με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κατέθεσαν 18 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία ζητούν από την Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει την πολιτική της σχετικά με το επίδομα στο πετρέλαιο θέρμανσης, δεδομένου ότι βρισκόμαστε ήδη στο Νοέμβριο και, για πολλά νοικοκυριά, η χορήγηση του επιδόματος αποτελεί ζήτημα επιβίωσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Επιπλέον περικοπές στο επίδομα θέρμανσης -Ερώτηση στη Βουλή

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κατέθεσε ο Βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι, Σπύρος Δανέλλης, σχετικά με τις περικοπές στο επίδομα θέρμανσης, που προβλέπονται στο προσχέδιο του Προϋπολογισμού για το 2018.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσες τιμές λιανικής καυσίμων Ε.Ε

Για μας η αξιοπιστία είναι χαρακτηριστική γραμμή της εταιρείας μας και γι αυτό διατηρούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τον κόσμο που μας επιλέγει.

Διαβάστε Περισσότερα

Επείγουσα εγκύκλιος για την κατανομή καυσόξυλων για ατομικές ανάγκες

Στην πρόσφατη Υπουργική Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, (ΦΕΚ Β 3665), που αφορά στη διάθεση των καυσόξυλων για ατομικές ανάγκες, προβλέφθηκαν για πρώτη φορά και κριτήρια που αφορούν κλιματολογικά δεδομένα των παραδασόβιων κοινοτήτων για δικαιότερη κατανομή της ξυλείας.

Διαβάστε Περισσότερα

Facebook AVIN
AVIN PHONE210 5753402